• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

CM10.1 5Ghz Wifi Issue

This is a discussion on CM10.1 5Ghz Wifi Issue within the Jelly Bean Development forums, part of the Motorola Xoom Jelly Bean Forum category; I'm currently running CM10.1 (jb 4.2.2) nightly from May 2nd. Everything seems to work great, with the exception of the fact that I can no ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Xoom Conveyor
    Member #
    3013
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    258
    Liked
    13 times

    CM10.1 5Ghz Wifi Issue

    I'm currently running CM10.1 (jb 4.2.2) nightly from May 2nd. Everything seems to work great, with the exception of the fact that I can no longer see or connect to 5 GHz networks. I'm sure it's likely a kernel issue and I didn't have this issue with CM10.0. Has anyone else encountered this? Is it a known issue with a possible solution?

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Xoom Conveyor
    Member #
    3013
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    258
    Liked
    13 times
    Nevermind, I figured it out. Apparently, the CM10.1 ROM defaults to Europe for the wifi region code. After changing it to Canafa and rebooting, 5 GHz works fine. If anyone else has the same issue, the region code can be changed in the wifi system settings.


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [ROM][KANG] CM10 for wingray by zigackly
    By zigackly in forum Jelly Bean Development
    Replies: 73
    Last Post: 06-29-2013, 11:55 AM
  2. [ROM][NIGHTLY] CM10 (Wingray/Stingray)
    By Steady Hawkin in forum Jelly Bean Development
    Replies: 11
    Last Post: 04-18-2013, 05:05 AM
  3. Want to flash cm10 on xoom
    By kevk60 in forum Jelly Bean General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-2012, 02:00 PM
  4. Issue with Xoom and 5Ghz N networks
    By sameer in forum Motorola Xoom General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-23-2011, 08:05 PM
  5. 802.11n Wifi yes, but 5GHz vs. 2.4GHz
    By pwscott in forum Motorola Xoom General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-15-2011, 09:45 PM

Search tags for this page

cm 10 5ghz wifi
,

cm10 5ghz wifi

,
cm10 wifi 5ghz
,

cm10 wifi fix

,
cm10 wifi issues
,

cm10.1 manta 5ghz

,
cm10.1 region wifi
,

cm10.1 wifi 5ghz

,

cm10.1 wifi fix

,

cm10.1 wifi not working

,
cm10.1 wifi patch
,
cm10.2 wifi fix
,
galaxy s4 cm10 5ghz
,
jb 4.2.2 wifi problems
,
motorola xoom using 5ghz band wifi
,
wifi fix cm 10
,
wifi fix cm10
,
wifi fix cm10.1
,
wifi problem in cm10
,
wifi region code lost after reboot cm10
Click on a term to search for related topics.