• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Browser login credentials no longer automatically logging me in

This is a discussion on Browser login credentials no longer automatically logging me in within the Jelly Bean General Discussion forums, part of the Motorola Xoom Jelly Bean Forum category; Hi Everyone, The JB (EOS 3) browser has recently stopped keeping me logged into both Google sites and other websites. I stay logged in for ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Xoom Informant
    Member #
    5912
    Join Date
    May 2011
    Posts
    37
    Liked
    1 times

    Browser login credentials no longer automatically logging me in

    Hi Everyone,

    The JB (EOS 3) browser has recently stopped keeping me logged into both Google sites and other websites. I stay logged in for a browser session, but when I reboot my Xoom or force close the browser, or even wait a while which forces pages to automatiically reload, the login does not persist and I have to signin to every site again. Username and password boxes populate properly, but the sites don't autologin.

    This didn't used to happen. Historically, I only ever very rarely had to login to Google sites through the browswer - it used to do it automatically 99% of the time. Similarly, other website logins persisted for quite a long while - or until I logged into the same site via my PC.

    I've tried clearing all passwords, cookies, and the cache - with no success. I've also made sure that all relevent "keep me logged in" tick boxes are ticked, on those sites that have them - still I get prompted to login again after rebooting the tablet. In addition, I've cleared the cache and Dalvik cache via recovery.

    I was wondering whether anyone had any insight about why logins no longer persist on my Xoom. My thoughts are that cookies are not being stored properly, but I have no idea how to verify/resolve this.

    Thanks,
    Slow

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Xoom Informant
    Member #
    5912
    Join Date
    May 2011
    Posts
    37
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by slow1234 View Post
    The JB (EOS 3) browser has recently stopped keeping me logged into both Google sites and other websites.
    Unfortunately nobody has provided any insight into my issue. So, I decided to upgrade to EOS4v197. The browser is back to logging in automatically as it is supposed to. Yay!


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Deleting a login name in browser
    By gkemper in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-27-2012, 02:28 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 07-14-2011, 04:25 PM
  3. trouble stopping login information automatically being entered
    By www in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 3
    Last Post: 07-13-2011, 09:37 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 06-23-2011, 12:37 AM