• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Brand new - Imperio rdp app

This is a discussion on Brand new - Imperio rdp app within the Motorola Xoom Apps forums, part of the Motorola Xoom Forum category; Hi All - new here, looks like you have some great discussions, pleased to join you all! For my 1st post I wanted to ask ...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Xoom Lurker
    Member #
    9600
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Grand Caymen
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    Brand new - Imperio rdp app

    Hi All - new here, looks like you have some great discussions, pleased to join you all!

    For my 1st post I wanted to ask if anyone else has experienced Imperio yet?

    I just got it for my Xoom and I am very happy. The feature set is right up there with the likes of logmein ignition but its currently seems very cheap (not sure if it is a special or not). But anyhow it has a really easy file transfer ability, the best I have seen also it handles remote sound and some other neat stuff...best app I have on my xoom right now

    Anyone welse have any experiences with it?

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Super Moderator

    Member #
    4986
    Join Date
    May 2011
    Location
    West Texas
    Posts
    12,110
    Liked
    452 times
    Twitter
    jblalock77
    Welcome to the forum. Never heard of it... Will be checking it out right now though, always on the look out for a better remote desktop solution.
    Last edited by jblalock77; 07-10-2011 at 02:37 PM.
    Remember: It's not really yours until you've voided the warranty.
    "Battle not with trolls, lest ye become a troll; and if you gaze into the Internet, the Internet gazes also into you."
    Friedrich Nietzsche: A Dynamic Translation

  4. #3
    Xoom Lurker
    Member #
    9600
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Grand Caymen
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    Howdy ! thanks for the royal welcome -good to be here

  5. #4
    Xoom Lurker
    Member #
    9600
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Grand Caymen
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    Imperio 2 day promo $0.99c

    jblalock77 not sure if you got your copy of Imperio? i saw they have a 2 day promo only 99c

  6. #5
    Xoom Conveyor
    Member #
    3182
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    311
    Liked
    13 times
    I grabbed it given that it was 99 cents only. We'll see how well it works when I have a chance to play with it. I'm actually not sure if it will work or not (I have Windows 7 home premium on my home PC) but I do have what one of the commentors stated as being needed to work properly. It was worth the risk and not entirely a problem if my home computer won't work with it. I'll have a better chance in the next day or two and will give feedback then. Up to now, I had been using Logmein Ignition with little problems.

    M

    Sent from my MZ604 using Tapatalk

  7. #6
    Xoom Operative
    Member #
    2575
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    179
    Liked
    11 times
    Quote Originally Posted by XOOMEO View Post
    jblalock77 not sure if you got your copy of Imperio? i saw they have a 2 day promo only 99c
    Guess I missed the sale (it's still on sale but $4.99 now) ....oh well, I just emailed the developer to check on multiple monitor support (couldn't find any mention of it on their website).

  8. #7
    Xoom Lurker
    Member #
    9600
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Grand Caymen
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    Did any of you others end up getting this? must say the more I use it the better it gets

  9. #8
    Xoom Operative
    Member #
    2575
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    179
    Liked
    11 times
    I ended up purchasing this app and have sent/received several emails from the developers over concerns/questions I had. I must admit the app is pretty nice and the email support from the developers is outstanding (even received an email from the CEO). While there are still a couple of things I think could use improved upon (and the developers are currently working on!), overall I am very happy with it. While it does not directly support dual monitors, it does work with dual monitors by converting the 2 monitors to 1 monitor display (combines 2 to make 1) seamlessly. And it's hard to find an app that does so much for such a low price. If you haven't already, you should check it out.

  10. #9
    Xoom Lurker
    Member #
    9600
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Grand Caymen
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    Hey if anyone is interested this dev just released a FREE cut down version called Lite...very cool if you are thinking about remotly connecting to your PC


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Brand new to Xoom, can't get calendar to work.
    By Nessie4d in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 11
    Last Post: 06-26-2011, 05:31 AM
  2. Brand new XOOM not charging
    By delpi767 in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 11
    Last Post: 06-04-2011, 10:27 AM
  3. Anyway to know if you the Xoom you purchased is indeed factory sealed brand new?
    By spyder560 in forum Motorola Xoom General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2011, 05:33 PM

Search tags for this page

best rdp app for xoom
,
does imperio work on windows 7 home premium
,
get imperio to work
,
having a hard time getting imperio to work with pc and tablet
,
how to know the port for imperio app
,

imperio app

,
imperio app review
,
imperio for window7 pc
,
imperio for windows
,
imperio home premium 7
,
imperio lite remote desktop apk
,
imperio mobile windows 7 home
,

imperio rdp

,
imperio rdp apk
,
imperio remote desktop kurulumu
,
imperio windows 7 home
,
imperio xoom
,
instalacion rdp imperio
,
my imperio app is not working
,
port imperio windows 7
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread