• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Root Xoom Question??

This is a discussion on Root Xoom Question?? within the Motorola Xoom General Discussion forums, part of the Motorola Xoom Forum category; Hey guys... I am getting a xoom tomorrow and i live in Alaska... we have no Verizon up here so i had to send it ...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Xoom Lurker
    Member #
    13763
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    11
    Liked
    0 times

    Question Root Xoom Question??

    Hey guys...
    I am getting a xoom tomorrow and i live in Alaska... we have no Verizon up here so i had to send it to a family member in Flordia to activate the 3G... dose anyone know that when i root my xoom, if i have to reactivate it? it would really suck to root it an have to send it back downsouth to get the 3G activated again.

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Xoom Operative
    Member #
    2733
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    110
    Liked
    8 times
    No need to activate the 3g, it only works with Verizon anyway (CDMA). I live in Canada and I have a 3g xoom, but I only use the wifi.

  4. #3
    Xoom Lurker
    Member #
    13763
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    i had to activate it to use the 3G... when you first get the xoom you have to go to data then activate... and you have to be in a verizon zone to get it activated

  5. #4
    Administrator

    Member #
    2101
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Wichita Falls
    Posts
    35,844
    Liked
    2223 times
    Twitter
    mgrant76308
    Quote Originally Posted by wmc2404 View Post
    Hey guys...
    I am getting a xoom tomorrow and i live in Alaska... we have no Verizon up here so i had to send it to a family member in Flordia to activate the 3G... dose anyone know that when i root my xoom, if i have to reactivate it? it would really suck to root it an have to send it back downsouth to get the 3G activated again.
    Welcome to the forum.Glad you decided to join us. Mine is WiFi but I'm sure you'll get some answers soon.
    What is Rooting on Android? The Advantages and Disadvantages



    Note 10 Plus
    OnePlus 6T


  6. #5
    Xoom Operative
    Member #
    2733
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    110
    Liked
    8 times
    Quote Originally Posted by wmc2404 View Post
    i had to activate it to use the 3G... when you first get the xoom you have to go to data then activate... and you have to be in a verizon zone to get it activated
    No, you can skip it, and do it using wifi. Trust me on this.

    Sent from my Xoom using Tapatalk

  7. #6
    Xoom Lurker
    Member #
    13763
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by heretic2006 View Post
    No, you can skip it, and do it using wifi. Trust me on this.
    How would you activat the 3G over Wifi? i have tried to activate many phones from Verizon in AK, i could only use the talk and text features till i was in a Verizon network zone... Idk if it would be the same for Tablets, but i would guess it would be... The only reason i ask is cuz if i update the software on my Droid X it wont ask me to reactivate since the network already has that phones IMEI and ICCID number in its system. But i lost the phone and had to get a new one and im waiting to leave on my trip to FL so i can activate it since Verizon needs the new numbers for Data to be activated.

    If i can use the Wifi to activate it that would be a neat trick to learn!!!

  8. #7
    Xoom Lurker
    Member #
    13763
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ggrant3876 View Post
    Welcome to the forum.Glad you decided to join us. Mine is WiFi but I'm sure you'll get some answers soon.
    What is Rooting on Android? The Advantages and Disadvantages
    Thanks ggrant3876... I think i have looked at 20 or so sites about the advantages and disadvantages, but more info can hert haha...


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Stupid Question. Why Root and what is root.
    By tosmith1 in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 5
    Last Post: 09-05-2011, 04:15 PM
  2. To root / not to root thats my question
    By ajxoom in forum Motorola Xoom Development
    Replies: 11
    Last Post: 07-22-2011, 04:03 PM
  3. To root / not to root thats my question
    By ajxoom in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-2011, 10:36 PM
  4. To root / not to root thats my question
    By ajxoom in forum Motorola Xoom General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-2011, 10:36 PM
  5. Root question
    By dlrgr6 in forum Motorola Xoom Development
    Replies: 7
    Last Post: 03-25-2011, 09:55 AM

Search tags for this page

can i activate a rooted xoom
,
mail+yahoo+com+full site
,
motorola xoom acesso root
,
motorola xoom root 4.1
,
motorola xoom root torrent
,
motorola xoom root user
,
motorola zoom root
,
motorola, anchorage, xoom
,
reactivating a root xoom
,
root motorola xoom custom
,
root motorola xoom facil
,
root motorola xoom sept 2011
,

root xoom

,
root xoom#q
,
tablet motorola xoom root
,
to root or not to root xoom
,
why root a motorola xoom
,
why root motorola xoom
,
why root xoom
,
why to root xoom
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread