• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

new to xoom

This is a discussion on new to xoom within the Motorola Xoom General Discussion forums, part of the Motorola Xoom Forum category; My new to me xoom is running 4.0?? It started boot looping so I had to get into factory recovery and wipe everything! Its back ...

Results 1 to 5 of 5

Thread: new to xoom

  1. #1
    Xoom Lurker
    Member #
    21842
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    new to xoom

    My new to me xoom is running 4.0?? It started boot looping so I had to get into factory recovery and wipe everything! Its back running but is it supposed to be on 4.0 yet or did someone already root it? ?

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Super Moderator

    Member #
    10351
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    kc
    Posts
    3,212
    Liked
    284 times
    Twitter
    twowheelzKc
    Welcome to the forum. That's the latest version.

  4. #3
    Administrator

    Member #
    2101
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Wichita Falls
    Posts
    35,844
    Liked
    2223 times
    Twitter
    mgrant76308
    Quote Originally Posted by paul7602 View Post
    My new to me xoom is running 4.0?? It started boot looping so I had to get into factory recovery and wipe everything! Its back running but is it supposed to be on 4.0 yet or did someone already root it? ?
    Welcome to the forum, glad you decided to join us. Yes 4.0.3 is the latest for the US wifi Xoom.



    Note 8
    Galaxy S8 Plus
    Nexus 6 - PureNexus

  5. #4
    Super Moderator

    Member #
    4324
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    psl florida
    Posts
    3,585
    Liked
    238 times
    Twitter
    RayHodge02
    Welcome to the forum....>4.0.4 should be coming for custom rooms soon....I have that on my nexus

    Sent from my Xoom using Xparent Red Tapatalk

  6. #5
    Xoom Lurker
    Member #
    21842
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    xoom 4.0

    it has bootlooped a couple of times and ive had to do a factory recovery ?? it works fine right now but didnt knw if something was wrong with the update ??


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •