• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Email problem

This is a discussion on Email problem within the Motorola Xoom Help forums, part of the Motorola Xoom Support Forum category; I have Windows Live mail on 2 desktops and a laptop and it works great. On the XOOM it works great on primary email address ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By eastgernjet

Thread: Email problem

  1. #1
    Xoom Lurker
    Member #
    16074
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Liked
    1 times

    Email problem

    I have Windows Live mail on 2 desktops and a laptop and it works great.

    On the XOOM it works great on primary email address but on another address I use it will receive but will not send mail.

    It says it is using Port 587 on the outgoing. I do not have require sign in checked. Has anyone else run in to this problem?

    I think it is the XOOM doing something on the secondary email address that it does not do on the primary but I have no idea what to check.

    When you try to send it flashes a message for a split second saying it has connection problem. I don't understand why it flashes an error message instead of leaving it on the screen to see. I had to send it 4 or 5 times before I could read what the error message was trying to tell me.

    Thanks,

    Jerry

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Developer

    Member #
    22190
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    626
    Liked
    187 times
    Probably a daft question, but I assume you've tried clearing the app's cache and data?

  4. #3
    Xoom Lurker
    Member #
    16074
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Liked
    1 times
    After trying for 2 days to figure this out I finally found the problem myself. The port for my first email address is 25. I changed the port on the second email address to 25 and bingo...I'm in business. I just needed to write my problem out on this forum and the brain kicked in of what to do. Amazing....
    Astrix likes this.


 

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 01-10-2012, 06:22 AM
  2. email app problem in MZ601
    By bluesky9 in forum Motorola Xoom General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2011, 03:07 AM
  3. Email Configuration Problem
    By henryhahn in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2011, 07:51 AM
  4. Problem with POP3 email
    By remodot in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2011, 05:20 PM
  5. Problem disabling email updates
    By nycebo in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2011, 09:08 AM

Search tags for this page

change my primary email on xoom.com

,
connection issue with email on motorola
,
connection problem att xoom
,
droid att email outbox stuck
,
email connection problem xoom
,
email connectivity problems on motorola xoom
,
how do i change my primary email in xoom
,
motorola 626 conection issues
,
motorola xoom 2 me email problem
,
motorola xoom connecting problems to email
,

motorola xoom email connection error

,
motorola xoom email issues
,
motorola xoom email problem
,

motorola xoom email problems

,
motorola xoom trouble sending emails
,
outgoing email connection problem razr
,
sign out of primary email on xoom
,
why is motorola xoom telling me i connection problem with my e mail account
,
windows live mail for motorola xoom?
,
xoom tablet says connection problem when sending mail
Click on a term to search for related topics.