• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

WHAT: *can't* connect to Ad Hoc networks???

This is a discussion on WHAT: *can't* connect to Ad Hoc networks??? within the Motorola Xoom WiFi Tablet Help forums, part of the Motorola Xoom WiFi Only Forum category; Here's a clearer guide http://www.xoomforums.com/forum/moto...onnection.html...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 37 of 37
Like Tree1Likes

Thread: WHAT: *can't* connect to Ad Hoc networks???

  1. #31
    Administrator

    Member #
    7
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    6,454
    Liked
    356 times
    Twitter
    Droid_Xer

  2. # ADS
    Ads


  3. #32
    Xoom Lurker
    Member #
    2048
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Liked
    1 times
    Amazing; one guy did what Motorola/Google with billion dollar budgets couldn't do.

    Now that the code is "cracked", when will Motorola/Google issue a software upgrade to make it part of the stock release? "Rooting" and unlocking and following a 14-step complex process isn't exactly user-friendly (and I bet it voids some sort of straitjacket "warranty" or at a minimum the ability to get support)

  4. #33
    Administrator

    Member #
    7
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    6,454
    Liked
    356 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Well there's not much involved as far as unlocking, rooting, and doing the hack. The hardest part is setting up adbcorrwctly. But it may or may not come in an update.

  5. #34
    Xoom Lurker
    Member #
    2048
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Liked
    1 times
    BTW, Droid-Xer, THANKS so much for the post.

    My XOOM got returned ... to my wife (I got an iPad 2 given the ad-hoc issue) and I know she can't do it!!

  6. #35
    Administrator

    Member #
    7
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    6,454
    Liked
    356 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Ah OK. I won't ban you for the ipad reference. Lol I hope she joined up here??

  7. #36
    Xoom Lurker
    Member #
    4860
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21
    Liked
    1 times
    When i first bought my WIFI Xoom i was able to tether it to my droid x, i received an update last night on my Xoom and now my Xoom says connected to tether, but wont open web pages or maket or any other app that requires network.? I am not rooted and never was, and it tethered before successfully. could the update have something to do with it?

  8. #37
    Xoom Conveyor
    Member #
    2651
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York, NY
    Posts
    264
    Liked
    19 times
    Quote Originally Posted by adrianramos87 View Post
    When i first bought my WIFI Xoom i was able to tether it to my droid x, i received an update last night on my Xoom and now my Xoom says connected to tether, but wont open web pages or maket or any other app that requires network.? I am not rooted and never was, and it tethered before successfully. could the update have something to do with it?
    Don't know. When I get the update, I'll be sure to check the tether via bluetooth and see if it's still working. Since I'm wifi only, I highly doubt it. Did you update anything on your DX?


 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Motorola XOOM - Connecting to virtual private networks
    By dandroid in forum Motorola Xoom FAQ
    Replies: 9
    Last Post: 04-17-2012, 04:47 PM
  2. Adobe connect now for the xoom!
    By Buffalomadman in forum Motorola Xoom Apps
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2011, 08:02 PM
  3. My Xoom won't connect to my Wi-Fi network during set up
    By 4Dandroid in forum Motorola Xoom WiFi Tablet Help
    Replies: 11
    Last Post: 07-29-2011, 01:19 PM
  4. XOOM and ad-hoc networks
    By DM3 in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-19-2011, 12:06 PM
  5. cant get my linksys wifi to connect
    By socar2001 in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 16
    Last Post: 03-16-2011, 12:03 PM

Search tags for this page

adhoc cant connect photon
,
adhoc network no signal
,
atrix wifi connect adhoc
,
block ad hoc
,

can ps3 connect to ad hoc network

,
can't+connect+to+adhoc network
,
connect xoom to vista ad hoc
,
hc thunderbolt ad-hoc wifi
,
how connect my microsoft surface tablet to an ad-hoc network
,
motorola photon adhoc force close
,
my ad hoc has no signal
,
my tablet wont connect to adhoc networks
,
surface 2 ad hoc netzwerk
,
when i try to connect my phone to ad-hoc it force closes itself
,
why adhoc network wifi doesnt show in my tablet
,
why can't i connect to ad-hoc wifi
,
why cant windows tablet connect to adhoc network
,
why doesn't my tablet find my ad hoc wifi connection
,
why wont my tablet connect to my ad hoc network
,
wifi+signal blocker
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread