• Login:

Welcome to the Xoom Forum - Motorola Xoom Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Movies don't play after 3.1 upgrade

This is a discussion on Movies don't play after 3.1 upgrade within the Non U.S. Xoom General Discussion forums, part of the International Motorola Xoom Forum category; Having upgraded to 3.1 I find that my movies that were on the xoom before the upgrade will no longer play. I have tried a ...

Results 1 to 9 of 9
Like Tree1Likes
  • 1 Post By redrider12b

Thread: Movies don't play after 3.1 upgrade

  1. #1
    Xoom Operative
    Member #
    6607
    Join Date
    May 2011
    Location
    UK
    Posts
    139
    Liked
    4 times

    Movies don't play after 3.1 upgrade

    Having upgraded to 3.1 I find that my movies that were on the xoom before the upgrade will no longer play.

    I have tried a few players and they all begin to open the movie then close abruptly before anything is seen.


    Do I need to reinstall these movies?

    Am I the only one with this problem after the upgrade?
    AndroidBaby

  2. # ADS
    Ads


  3. #2
    Xoom Lurker
    Member #
    7387
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Liked
    3 times

    Try Mobo Player

    I found this player to be the best in terms of broad range of file types it will play.

    It also has a setting to turn OFF Hardware Acceleration for playback, I found this to be the key to play back of several files that wouldn't play prior.


    The "Native" file format for Android is the Apple standard, MP4


    I use Xilisoft Video Converter.
    [Motorola Xoom, iPhone 4, HTC Wildfire]

  4. #3
    Xoom Operative
    Member #
    6607
    Join Date
    May 2011
    Location
    UK
    Posts
    139
    Liked
    4 times
    I mostly use Mobo player and it won't play the files that it would play before the upgrade.

    I will try turning off hardware acceleration if it is on.
    AndroidBaby

  5. #4
    Xoom Operative
    Member #
    6607
    Join Date
    May 2011
    Location
    UK
    Posts
    139
    Liked
    4 times
    Where is the setting to turn off hardware acceleration? I can't find it.
    AndroidBaby

  6. #5
    Xoom Lurker
    Member #
    10437
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Canada
    Posts
    7
    Liked
    1 times
    I use rockplayer lite and it works great, no problem after the 3.1 update. When starting to play movie it asks if you want to use hardware or software decoding, software works but hardware doesnt.
    AndroidBaby likes this.

  7. #6
    Supporting Vendor
    Member #
    12322
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    30
    Liked
    0 times
    Try QQ player, you can download it form market

  8. #7
    Xoom Operative
    Member #
    2454
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    135
    Liked
    13 times
    I've tried them all. Mobo, QQ, RockPlayer....


    MX Video player is by far the best.

    Supports Hardware Acceleration, and Multi-core
    Easy to turn off/on,
    Supports all kinds of files,
    Fast

  9. #8
    Xoom Operative
    Member #
    6607
    Join Date
    May 2011
    Location
    UK
    Posts
    139
    Liked
    4 times
    Mobo player now plays the files after an upgrade today.
    AndroidBaby

  10. #9
    Supporting Vendor
    Member #
    12322
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    30
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by ShadowRam View Post
    I've tried them all. Mobo, QQ, RockPlayer....


    MX Video player is by far the best.

    Supports Hardware Acceleration, and Multi-core
    Easy to turn off/on,
    Supports all kinds of files,
    Fast
    Great, I will try it!


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Want to play avi files with srt
    By Tom808 in forum Motorola Xoom Video
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2011, 09:56 PM
  2. Play AVI
    By Technician in forum Motorola Xoom Apps
    Replies: 11
    Last Post: 08-02-2011, 08:50 PM
  3. movies transfered play too fast
    By kapierre in forum Motorola Xoom Help
    Replies: 9
    Last Post: 05-30-2011, 09:21 PM
  4. Play Movies
    By wlucas in forum Motorola Xoom Video
    Replies: 13
    Last Post: 05-30-2011, 10:39 AM
  5. Play Movies
    By wlucas in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 5
    Last Post: 04-30-2011, 02:54 PM

Search tags for this page

after xoom update videos wont play
,
movies won't play on xoom
,
movies wont play on xoom
,
movies wont play xoom
,
video won't play on xoom
,
videos won't play on motorola xoom video player
,
videos won't play on my xoom
,
videos won't play xoom
,
videos wont play on my xoom
,
xoom facebook videos won't play
,
xoom facebook vidoes wont play
,
xoom mx hardware acceleration
,
xoom qqplayer opens movie and then closes it
,
xoom video won't play
,
xoom videos won't play
,
xoom won't play movies
,
xoom won't play video
,

xoom won't play videos

,
xoom wont play video
,
xoom wont play videos
Click on a term to search for related topics.